ÁSZF

ÁSZF - Általános szolgáltatási feltételek

1, Általános tudnivalók

A webáruházat a Látkép Bt. üzemelteli (továbbiakban Üzemeltető). 

2, Vásárlási módok

Házhozszállítás:
Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeli meg, úgy azt 30.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig bruttó 1500 Ft-os díj ellenében, várhatóan 1-2 munkanapos határidővel a GLS szállítócég juttatja el Önhöz. Fizetésre előzetes bankkártyás fizetéssel, illetve készpénzben, utánvéttel van mód, az átvétel alkalmával, a szállítást végző futárnak. A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk. 

Személyes átvétel:
Lehetősége van a megrendelt termékeket a XI. Fehérvári út 132-144. alatt lévő üzletünkben is átvenni a rendelés teljesítéséről szóló értesítést követően.

A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

3. A webshopon keresztül való vásárlás lépései

- Bejelentkezés/regisztráció: A fotokidolgozas24.hu webshopban regisztráció után tudja vásárlói kosarát összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő Regisztráció gombra kattintva regisztrálhat adatai megadásával vagy beléphet a már korábban megtörtént regisztráció esetén felhasználóneve vagy e-mal címe és jelszava begépelésével.

- A termék kiválasztása: Bejelentkezés után a termékkategóriák oldalára irányítja Önt az oldal, ahol ki tudja választani a megrendelni kívánt termék(ek)et. Ezen az oldalon megadhatja, hogy hány darabot rendelne a termékből, majd a ’Kosárba’ gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

- Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a ’Megrendelés’ feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését. A következő oldalon a rendelési adatok megadásával juthat el a tényleges megrendelésig.
A következő oldalon végül a ’Megrendelés elküldése’ gomb megnyomásával küldheti el megrendelését.

- Ezek után minden fontos lépésről értesítjük a megadott email címen. Amennyiben 24 órán belül nem kap értesítést, kérjük a honlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

4. Egyedi , fényképes ajándéktárgyak

Mivel minden termék egyedileg készül, a Megrendelő elállásának joga az egyedi termékekre nem érvényes!
Amennyiben előre utalásos fizetést választ, a pénz beérkezése előtt nem kezdjük el legyártani a terméket.

Megértését köszönjük!

5. A csomag átvételét követően a Megrendelő köteles a termékeket tételesen átvenni és mennyiségi eltérés vagy minőségi probléma esetén azt 24 órán belül Üzemeltető felé e-mailen jelezni az e-mail címre. Ennek elmulasztása esetén reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

Kosár: 0 tétel